Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2010

Α. Το Βιωματικό σεμινάριο με εισηγήτρια την κα Καβλακούδη Κατερίνα , μέλος
του Ερυθρού Σταυρού και θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Νηπιαγωγείο»
που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 2 (Μώλος, Παλιό Χατζηκώστα) την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 6 - 9 μμ.
Παρακαλούνται, όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση να το δηλώσουν ε γ κ α ί ρ ω ς ,προκειμένου να οργανώσουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες.


Β. Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ενίσχυση της αυτοαντίληψης και αυτοεκτίμησης στην προσχολική ηλικία » με εισηγητές τους:
κο Βασίλη Κούτρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και Επιστημονικό Διευθυντή του Συμβουλευτικού Σταθμού καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν.Ιωαννίνων (Σ.Κ.Ν.Ι) και
την κα Φείδη Ερασμία, Ψυχοπαιδαγωγό, μέλος του (Σ.Κ.Ν.Ι),
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18:30-20:30 μμ. στην αίθουσα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Ιωαννίνων, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 28, 2ος όροφος (Στοά Σάρκα ).
Το παράρτημά μας, σε συνεργασία με τον κο Κούτρα και την κα Φείδη, ευελπιστεί, μετά από δική σας δήλωση συμμετοχής, να πραγματοποιήσει τριήμερο βιωματικό σεμινάριο στο χώρο του Πανεπιστημίου με θέμα «Κοινωνική και Συναισθηματική Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία».Το σεμινάριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά το Β’ δεκαπενθήμερο του Απριλίου .


Γ. Στις 13 Μαρτίου 2010 και ώρα 11:00 - 13:00 στη "Ρόδα" πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τρίτο εικαστικό εργαστήρι με θέμα «Πασχαλινές κατασκευές» , στη Ρόδα με εισηγητές τον κο Χρήστο Δήμο και την κα Ορέλια, κατά το Β’ δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Παρακαλούμε όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων