"Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση"


Το ΔΣ του Παραρτήματος ΟΜΕΡ Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά την εισηγήτρια  κ. Γιάννα Κούλα -νηπιαγωγό, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, αφηγήτρια παραμυθιών, παιδαγωγό θεάτρου, ηθοποιό και σκηνοθέτιδα- για το βιωματικό σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού που μας πρόσφερε στις 22 Φεβρουαρίου 2018. Από την πολύ ενδιαφέρουσα θεωρητική της εισήγηση για το ρόλο του θεατρικού παιχνιδιού και του εμψυχωτή-δασκάλου στο σχολείο, περάσαμε στο βίωμα. Μαζί της ζωγραφίσαμε με μαρκαδόρους μαγικούς και παίξαμε θεατρικά σε λαβύρινθους μυστικούς και μπερδεμένους, που η διέξοδός τους κρυβόταν σε λέξεις μαγεμένες!!! Η Γιάννα μας έδειξε σε αυτό το σεμινάριο πώς μπορούμε να κινηθούμε στο φως που κρύβουμε μέσα μας… και επειδή πολύ μας αρέσει να διώχνουμε τα σκοτάδια μας… αμφότεροι δεσμευτήκαμε να το επαναλάβουμε!!!
Το απόγευμά μας όμως φωτίστηκε και από την κοπή της πίτας του Παραρτήματός μας! Με την παρουσία τους μας τίμησαν, όπως και σε πολλές δραστηριότητες της ΟΜΕΡ και του Παρατήματός μας, η Πρόεδρος του Τμήματος των Νηπιαγωγών Ιωαννίνων, κ. Πλακίτση Κατερίνα και η κ. Σαΐτη Σοφία, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας ΟΜΕΡ Ελλάδος. Φέτος η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Σφαιροπούλου Άννα, ενώ το καθιερωμένο δώρο μας για τα οργανωμένα μέλη του Παραρτήματος αυτή τη φορά το κέρδισε η Ταμίας μας κ. Γεωργία Κουλουμπή.  Να είσαστε πάντα καλότυχες και ευτυχισμένες!!!




Το ΔΣ του Παραρτήματος ΟΜΕΡ Ιωαννίνων: Έλλη, Γεωργία Κ., Γεωργία Π., Κωνσταντίνος και Κωνσταντίνα. Από την ομάδα μας έλειπαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Δημήτρης Ράπτης και η Ειδική Γραμματέας, κ. Αθηνά Παππά.
Οι τυχερές της χρονιάς, Άννα Σφαιροπούλου και Γεωργία Κουλουμπή, μαζί με την Πρόεδρο του Παραρτήματος ΟΜΕΡ Ιωαννίνων, Έλλη Δώνη.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων