Εκδηλώσεις Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2007

Σεμινάριο με θέμα: "Γλώσσα: η μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό."
Εισηγητής ο Λέκτορας του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της ΟΜΕΡ, Νεκτάριος Στελλάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 18.00 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (πλατεία Ομήρου).
Εκδήλωση με θέμα: "Ο συμβουλευτικός ρόλος του εκπαιδευτικού." Εμψυχώτρια είναι η Κα Ράπτη Κατερίνα, Διδάκτωρ παιδαγωγικής, Μed στη συμβουλευτική και στον προσανατολισμό. Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε.Ρ. παραρτήματος Ιωαννίνων, καθώς και για την Διοικούσα. Οι προθεσμίες για υποβολή υποψηφιότητας, είναι μέχρι τις 1/12/2007 για την Διοικούσα και 7/12/2007 για το παράρτημά μας.Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 στην αίθουσα του Καμπέρειου.
Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά της πόλης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007, στο έβδομο σχολείο και ώρα 11.00-13.00. Οι νηπιαγωγοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ομάδες εργασίες για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων