επικοινωνήστε μαζί μας στη δ/νση

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016


O.M.E.P
Organisation Mondiale pour l’Éducation Préscolaire
World Organisation for Early Childhood Education
Organización Mundial para la Educación Preescolar
Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής
Ελληνική Επιτροπή,  www.omep.gr
Παράρτημα Ιωαννίνων
Δ/νση: Αθ. Μαυρίδη 10, ΤΚ 45221, Ανατολή, Ιωάννινα


Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι, Ιωάννινα,1 Οκτωβρίου  2016.           
             Αριθ. Πρωτ.    16
                      Προς
Τα μέλη του Παραρτήματος
      της Ο.Μ.Ε.Ρ.  Ιωαννίνων
        Τις/Τους Νηπιαγωγούς της   Περιφέρειας Ηπείρου
 Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα μέλη του ΔΣ της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής- Organisation Mondiale pour l’ Éducation Préscolaire (Ο.Μ.Ε.P.)- Παράρτημα Ιωαννίνων, σας εύχονται ολόψυχα καλή αρχή και όλοι μας να έχουμε μια  ήρεμη και δημιουργική χρονιά.
Με χαρά σας πληροφορούμε ότι το Παράρτημα της Ο.Μ.Ε.P. Ιωαννίνων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και των επιδιώξεών του για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των Νηπιαγωγών διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 5.30-8.30 μμ., βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

Μαθαίνω να Κινούμαι – Μαθαίνω Μέσω της Κίνησης
το τερπνόν διά του ωφελίμου

Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής που θα παρουσιαστεί στηρίζεται στην αλληλεπιδραστική μάθηση και προσφέρει διασκεδαστικές κινητικές εμπειρίες που προέρχονται από τα φυσιολογικά πρότυπα της ανθρώπινης ανάπτυξης. Στόχος του είναι η ανάπτυξη της επίγνωσης του σώματος (κινητικές δεξιότητες, ποιότητα της κίνησης), του χώρου, των σχέσεων με τους άλλους (εμπειρίες φροντίδας, μοιράσματος, εναντίωσης, ανάπτυξη ασφάλειας σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο, ενίσχυση της ικανότητας για επικοινωνία και συνεργασία, της διαμόρφωσης ποιοτικών σχέσεων με τους άλλους), μέσω της αισθητηριακής, κινητικής και κιναισθητικής ενεργοποίησης των μελών του σώματος.
Στο σεμινάριο αυτό θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα χοροπηδήσουμε και πάνω από όλα θα παίξουμε πολύ….. οπότε προτείνεται ενδυμασία αθλητική!!!

Εισηγητής: κ. Ζάραγκας Χαρίλαος Κ., Επίκουρος Καθηγητής Π.Τ.Ν., Σχολή Επιστημών Αγωγής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Επισημαίνουμε ότι λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου θα περιοριστούμε στα 35 άτομα.
Τόπος διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Νηπιαγωγών, 1ος όροφος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων).
Αγαπητά μέλη της ΟΜΕΡ και αγαπητοί συνάδελφοι ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε και για τις άλλες δράσεις του Παραρτήματός μας. 

Δηλώσεις συμμετοχής: Νόρα Γριμπαβιώτη, τηλ. 6981528468 και στο email: omep.seminaria@gmail.com. Ώρες επικοινωνίας : 12.00-16.00 και 21.00-22.00.

Για το ΔΣ του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Η   Πρόεδρος                                            Ο Γενικός  Γραμματέας
Έλλη  Δώνη                                                   Δημήτριος Ράπτης     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου