Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση Διαπολιτισμικού Διαλόγου που διοργανώνει το Ελληνικό Παρατηρητήριο για τη Διαπολιτισμική Παιδεία και Εκπαίδευση με θέμα "Βιώνοντας τη δημοκρατία στο σχολείο. Παραδείγματα καλών πρακτικών". Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00- 21.00 στο Αμφιθέατρο IΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) στην Πανεπιστημιούπολη του Α.Π.Θ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα και την Αφίσα της Εκδήλωσης που σας επισυνάπτουμε.

Η εκδήλωση οργανώνεται σε ενότητες, εν είδει στρογγυλής τράπεζας, όπου με τις παρουσιάσεις που θα γίνουν από μάχιμους εκπαιδευτικούς και στελέχη, καθώς και με τη συμβολή των συντονιστών, ευελπιστούμε να αναδειχθεί η παιδαγωγική αξία πρακτικών που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο σχολείο.

Για όσους βρίσκεστε μακριά από τη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης (οδηγίες θα αναρτηθούν σύντομα στις ιστοσελίδες http:// paratiritirio.web.auth.gr/ index.php και http://auth.gr/ news/conferences/25549).

Θα χαρούμε πολύ να συμμετάσχετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων