Αγαπητά μέλη,
Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Παράρτημα Ιωαννίνων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.P.) διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο για τα σύμβολα στα παραμύθια με  τίτλο:

«Μια αρμαθιά κλειδιά που ξεκλειδώνουν παραμύθια»

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί συνέχεια του πρώτου σεμιναρίου για τα παραμύθια που πραγματοποιήθηκε το Γενάρη 2016. Σ’ αυτή τη συνάντησή μας εξερευνήσαμε ένα μέρος μόνο από το μαγικό κάστρο των παραμυθιών. Μάθαμε μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια να αναγνωρίζουμε τις πόρτες και τις κλειδαριές και να διαλέγουμε το κλειδί που μας «ταιριάζει» καλύτερα. Όμως το κάστρο είναι και μεγάλο και μαγικό και έχει ακόμα πολλά κρυμμένα μυστικά να ανακαλύψουμε. Τώρα το δρόμο τον ξέρετε.....Πάρτε, λοιπόν, τα λυχνάρια σας, για να τον φωτίσετε και ελάτε να ανέβουμε μέχρι τις σκοτεινές σοφίτες του κάστρου. Ελάτε με τις αισθήσεις «ανοιχτές», για να δείτε, να ακούσετε, να γευτείτε, να μυρίσετε και να αγγίξετε στον κόσμο των παραμυθιών...εκεί που μπορείτε να συναντήσετε κάθε έκπληξη. Και να θυμάστε το κάστρο είναι μαγικό και δεν κινδυνεύετε να χαθείτε, γιατί υπάρχουν πάντα ασφαλή μυστικά περάσματα και μαγικοί βοηθοί που θα σας δείχνουν το δρόμο και τα κλειδιά.......!!!!!!!
Εισηγήτρια: Δώρα Τάτση, Ψυχολόγος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Παιδική Ανάπτυξη με έμφαση στην Προσχολική Εκπαίδευση (M.A. in Child Development with Early Childhood Education), Αφηγήτρια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Επισημαίνουμε ότι λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου θα περιοριστούμε στα 30 άτομα.
Σημαντική διευκρίνιση. Η συμμετοχή σας στο προηγούμενο σεμινάριο με την κ. Τάτση δεν είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή σας στο παρόν σεμινάριο.
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2016
5.30΄- 8.30΄ μ.μ.
Τόπος διεξαγωγής: 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, Σεισμόπληκτα (κοντά στην εκκλησία).
Δηλώσεις συμμετοχής: Νόρα Γριμπαβιώτη, τηλ. 6981528468 και στο email: omep.seminaria@gmail.com. Ώρες επικοινωνίας : 12.00-16.00 και 21.00-22.00.
Για το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Η   Πρόεδρος                   Ο Γενικός  Γραμματέας
Ελένη  Δώνη                     Δημήτριος Ράπτης      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων