Αγαπητά μέλη,
Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ανατολή του νέου έτους 2016 τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος  Ιωαννίνων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.P.) σας εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία.
Με την ευκαιρία αυτή σας πληροφορούμε ότι η νέα χρονιά μας βρίσκει και με νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ελένη Δώνη,
Αντιπρόεδρος: Νόρα Γριμπαβιώτη,
Γραμματέας: Δημήτριος Ράπτης,
Ταμίας: Κυριακή Βουνοτρυπίδου,
Ειδική Γραμματέας: Αθηνά Παππά
Μέλος: Ιωάννα Τριάντου (Γιούλη)
Μέλος: Βασίλειος Λαδιάς
 
Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των Νηπιαγωγών σας ενημερώνουμε ότι το παράρτημα μας διοργανώνει το πρώτο για το 2016 Βιωματικό Σεμινάριο με  τίτλο:

"Που 'ντο, που 'ντο το παραμύθι; Ψάξε, ψάξε για το κλειδί...."


Ας φανταστούμε ότι τα παραμύθια είναι ένα κάστρο γεμάτο θησαυρούς, μυστήρια, εκπλήξεις, μυστικά περάσματα, σκονισμένα λυχνάρια και δωμάτια απαγορευμένα. Ας φανταστούμε, επίσης, ότι τα σύμβολα των παραμυθιών είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν κι αποκαλύπτουν κάθε χώρο, σεντούκι και πόρτα του κάστρου. Στο σεμινάριο για τα σύμβολα στα παραμύθια με τρόπο βιωματικό μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια θα μοιράσουμε αυτά τα κλειδιά-σύμβολα. Θα μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και θα ξεκλειδώσουμε κάποιες πόρτες μπαίνοντας σε καινούργια και μυστικά δωμάτια. Το τι θα βρούμε εκεί είναι έκπληξη που απαιτεί να ζήσουμε πρώτα την περιπέτεια. Πάρτε, λοιπόν, την όρεξή σας και ετοιμαστείτε να φωνάξουμε μαζί: " Σουσάμι άνοιξε......." Για να δούμε τι μας περιμένει........

Εισηγήτρια: Δώρα Τάτση, Ψυχολόγος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Παιδική Ανάπτυξη με έμφαση στην Προσχολική Εκπαίδευση(M.A. in Child Development with Early Childhood Education), Αφηγήτρια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Επισημαίνουμε ότι λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου θα περιοριστούμε στα 30 άτομα.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2016
17.30- 20.30. μ.μ.

Τόπος διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Νηπιαγωγών, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, 1ος όροφος (θα αναγράφεται στην εξωτερική πόρτα ή αίθουσα).

Δηλώσεις συμμετοχής: Νόρα Γριμπαβιώτη, τηλ. 6981528468 και στο email: omep.seminaria@gmail.com. Ώρες επικοινωνίας : 12.00-16.00 και 21.00-22.00.



Για το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Η   Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός  Γραμματέας

Ελένη  Δώνη                                                                         Δημήτριος Ράπτης     


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων